Eenmaal weten hoe is voor altijd toepasbaar

Ervaar de eenvoud van het loslaten

Ervaar en maak ‘de eenvoud van het loslaten’ je eigen.

Wil je het zelf ervaren hoe je kan loslaten en de tool om zelf mee aan de slag jezelf helemaal eigen te maken. Laat je dan in dit traject coachen en vlieguren maken. Zodat je alle ins en outs kent en je kan kiezen om dit incidenteel te doen of dat het voor jou a-way-of-life wordt.

Na een korte intake, waarin je specifiek kenbaar kan maken wat je los zou willen laten, gaan we samen aan de slag.

De eerste sessie is 1,5 tot 2uur. Waarbij je net als bij het basistraject leert waarom loslaten soms zo moeilijk is, welke disfunctionele loop je hiervan weerhoudt en leer je de 4 stappen van ‘de eenvoud van het loslaten. Daarna ga je het toepassen en ervaren. In de overige 4 sessies (van circa een uur) begeleid ik je om het loslaten goed onder de knie te krijgen. Zodat je het in kan zetten wanneer je maar wilt. Je leert je valkuilen sneller herkennen en je leert ook wat te doen als het niet lukt. Bovenal is het een ervaring die je opdoet, je gaat tijdens de gesprekken zelf ervaren wat loslaten jou brengt!

Naast de 5 coachgesprekken ontvang je ook schriftelijke opdrachten en informatie om meer ervaring hierin op te doen en vooruitgang te boeken.

Na deze 5 gesprekken:                   –

 

De investering voor dit traject bedraagt:              € 595,00*

 

* alle gesprekken vinden plaats via Skype of telefoon, geen reistijd, comfortabele coaching vanuit je eigen plek.

** weet dat veel bedrijven vaak financiële mogelijkheden hebben om dit te vergoeden. Zeker als je wilt werken aan optimaler functioneren in je werkomgeving, is het de moeite waard om na te vragen wat er voor je mogelijk is.

Neem voor vragen gerust contact met me op via 06 – 14 333 777 of  info@ki-jere.nl

Wil je liever langdurig en intensief gecoacht worden op hardnekkige en belemmerde patronen die je leven momenteel negatief beïnvloeden, kijk dan of het intensieve coachtraject iets voor je is.