Werk naast je vakkennis aan je persoonlijke vaardigheden

Groeipotentieel voor technici

Ontwikkel je als een professional!

Ben jij een professional en wil je je naast je vakkennis jezelf ontwikkelen? Moet je leidinggeven aan een team maar vind je dit ontzettend lastig? Lukt het je niet je collega’s op hun verantwoordelijkheid aan te spreken? Of zou je wat meer persoonlijke effectiviteit kunnen gebruiken, zodat je je eigen planning beter kan bewaken en de juiste prioriteiten weet te stellen?

Dan is één van de onderstaande trainingen een waardevolle investering om je persoonlijke vaardigheden op te plussen:

Van vaktechneut naar professioneel leider – in 10 dagen!

Na het volgen van dit jaartraject ben je in staat om effectiever en gerichter persoonlijk leiding te geven aan professionals. Kun je adequater omgaan met problemen en uitdagingen binnen je team. Heb je meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Ervaar je meer werkplezier binnen je team. En heeft het een positieve impact op de werkprestaties en de bedrijfsresultaten.

Technisch én communicatief vaardig!

Communiceren kun je leren! Een training voor projectmedewerkers die een belangrijke spil zijn in het project. En die afhankelijk zijn van anderen en derde partijen. Maar waarbij het wel of niet succesvol zijn van een project vaak bepaald wordt door we wijze van (mis)communicatie of erger nog… geen communicatie.

Persoonlijke effectiviteit voor technici.

Vaak zijn planning en budget belangrijke drijfveren in een project. Vaak is er meer dan genoeg werk te doen en zijn er deadlines.  Maar blijven zaken ongewild te lang liggen, ben je minder productief bent als je had gehoopt en neemt het stress-niveau met de week toe. Hoe dit anders kan leer je in deze training.

Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact op.

06-14333777   |   info@ki-jere.nl