‘Dat wat je aandacht geeft groeit ...’

Individuele ontwikkeling

Je dacht dat je werk en persoonlijk leven op orde had…en opeens werkt het niet meer. Wat je ook probeert om je situatie te veranderen, niets lijkt te werken. Hoe harder je eraan werkt, hoe moeilijker het juist lijkt te worden. Rust, plezier en vrijheid, je ervaart het niet momenteel.

Piekeren, stresssignalen, lichamelijke klachten, het gevoel van geleefd worden of beheerst worden door negatieve gedachten en emoties verstoren regelmatig je welzijn.

Hoe zou je je voelen als je zélf de belemmering, die de weg naar vooruitgang of welzijn blokkeert kunt wegnemen? Wat zou het je opleveren weer de regie te krijgen over je leven.  Ki-Jere helpt jou om die stap te zetten. Ervaar hoe het is om je patronen te doorbreken en los te laten.

Individuele coachtrajecten

Bij de individuele trajecten staat jouw behoefte aan verandering centraal. Verandering van binnenuit is de rode draad van de trajecten. Met als doel om ook na het coachtraject op de juiste koers te blijven. Inzicht en bewustwording is de basis van ieder verandering. Soms is dit confronterend of pijnlijk. Weet echter dat jij een doel voor ogen hebt en dat uit de weggaan geen optie is, dat heb je al veel te lang gedaan. In andere situaties coaching een aanvulling op wie je al bent en ontwikkel je inzicht in wie jij nog meer bent naast je vakkennis.

Coaching kan ook comfortabel vanuit je eigen omgeving plaatsvinden, online, telefonisch of via Skype.

 

 

 

 

Ontdek ‘De eenvoud van het loslaten©‘ 
Herken je dit: dat gedachten en emoties je belemmeren in je functioneren en welzijn? Heb je last van onrust, verdriet of boosheid? Of veel last van drukte in je hoofd? Ervaar hoe je dit in kort tijd kan doorbreken en loslaten? Zodat je weer het welzijn kan ervaren dat je kwijt bent. Lees meer.

Uitgeblust en afgebrand
Alles kost je steeds meer energie. Je ervaart diverse lichamelijke klachten. Het plezier in je werk is soms ver te zoeken. Het enige wat je wilt is beter worden. Maar de grip terug krijgen op je leven lijkt lastig.  Schakel hulp in of check je kans op een burn-out.

Neem leiding over je eigen leven
Heb je het idee dat je de regie kwijt bent? Dat je geleefd wordt of dat anderen voor jou de zaken bepalen? Lukt het je niet om te bereiken wat je hebt voorgenomen? Ontdek dan hoe je op jouw persoonlijk wijze leiding kan nemen over je eigen leven.

Communiceren kun je leren
Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Of komt je boodschap komt niet goed aan en wil je assertiever reageren? Op een daadkrachtige manier communiceren, wie wil dat niet? Ontdek je eigen communicatiestijl en leer hoe je communicatief slagvaardig kan zijn.

Herken je gedragsstijl
Heb je last van gedrag van andere mensen, voel je je onbegrepen of botst het regelmatig tussen jou en de ander? Word je bewust van je persoonlijke gedragsstijl, dit schept helderheid in je manier van doen. Ook ontdek je wat jou energie kost en wat niet. Resultaat: meer begrip en minder frustratie. Lees meer…

Haal meer uit jezelf
Je kunt meer dan je denkt…! Vaak worden veel talenten onderdrukt of -erger nog- volledig weggedrukt. Stel nu eens dat al jouw potentieel aan kwaliteiten en talenten vrij zou komen, dat je boven het maaiveld zou mogen uitsteken. Hoe ziet jouw toekomst er dan uit?

Vragen?
Staat je ontwikkel-wens er niet bij of heb je een vraag, neem dan gerust vrijblijvend contact op.