Samen werken, samen sterker

Partners van Ki-Jere

Ki-Jere werkt graag samen met betrouwbare partijen die net als zij een passie hebben en werken aan het welzijn van mens en organisatie. Vanuit de samenwerking met onderstaande partners is er regelmatig succes geboekt, opdrachtgevers voelen zich ontzorgd:

Voor specifiek stress en burn-out coaching werk ik met het bewezen effectieve concept van Meulenberg Training en Coaching. Ruud Meulenberg is een expert op dit gebied en hanteert een effectieve aanpak om mensen blijvend en sterker uit hun burn-out te laten komen. Sinds begin 2017 werk ik dan ook actief met hem en de andere MTC-collega’s samen. Gezamenlijk werken we in heel Nederland aan een beter leven na een burn-out en reductie van ziekteverzuim door stress.

Kijk voor meer info over burn-out en stress op: www.ruudmeulenberg.nl

 

 

Q4 Profiles – brengt gedrag in kaart

Als gecertificeerd partner van Q4 Profiles werkt Ki-Jere al geruime tijd op plezierige wijze met hun krachtige en effectieve tools. Met Q4 Profiles beschikt u over een uiterst praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis. Tevens weten ze dit op een verhelderende wijze en in begrijpelijke taal te rapporteren.  Het resultaat? Meer efficiency, een hogere productiviteit en een soepelere communicatie. U komt immers sneller tot de kern.

Kijk voor meer informatie op http://www.q4profiles.nl

 

logo Qube Bedrijfsadvies

Qube Bedrijfsadvies

Henk Veenendaal is mede-eigenaar van Qube Bedrijfsadvies en heeft jarenlange ervaring met betrekking tot organisatieontwikkeling en bedrijfsadvies. Met name bij de grotere technisch gerelateerde organisaties is Noord en Midden Nederland. De bevlogenheid om een organisatie operationeel en op procesniveau weer de goede kant op te laten bewegen alsmede de scherpte en het creëren van helderheid geven duidelijkheid en richting.

Voor meer info kijk op www.qubebedrijfsadvies.nl

logo de gewichtige zaak

De Gewichtige Zaak – gezonde voeding op de werkvloer

Veel organisaties zien de noodzaak gelukkig in om te werken aan vitaliteit. Voeding is een belangrijk onderdeel van vitaliteit, helaas nog wel vaak onderbelicht. Anneke Caras van De Gewichtige Zaak weet mensen binnen organisaties bewust te maken van gezonde voeding en leefstijl en helpt een organisatie gewicht te reduceren.

Meer informatie vindt u hier: http://www.degewichtigezaak.nl

 

 

Be-Balanced – bedrijfsyoga

Gabrielle Besouw, eigenaresse van Be-Balanced is jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven en weet als zodanig welke hectiek de orde van de dag kan zijn. Zij weet met haar lessen  mensen uit deze hectiek te halen en een staat van ontspanning te laten ervaren. Wat er toe bijdraagt dat mensen zich bewust worden van het stressniveau dat zich gaande weg een werkdag opbouw en men op een actieve ontspannen manier werkt aan stressreductie.

Kijk voor meer informatie op: http://www.be-balanced.nl