'Daar waar het wrijving geeft, gaat het uiteindelijk glanzen'

Workshops & Trainingen

Vind je het leuk om met een specifiek thema aan de slag te gaan of op een bepaald vlak meer over je zelf te leren? Of is een individueel traject een brug te ver of leer je graag van anderen? Dan is een workshop of training een waardevolle investering.

Het gehele jaar door organiseert Ki-Jere workshops en trainingen. Net als bij de individuele coachtrajecten is verandering van binnen de rode draad.

Kijk op je kwaliteit

Kun jij antwoord geven op de vraag waar jij in uitblinkt? Of ben je zoekende wat zo kenmerkend voor jou is? Of zit er juist iets in de weg, wat jouw kwaliteit belemmert tot uiting te komen? Ontdek jouw kernkwaliteit en hoe je deze volledig tot glorie kan laten komen.

De workshop bestaat uit 2 delen, waarbij we aan de slag gaan met kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Na afloop weet jij wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je richting kan geven aan je valkuilen.

Eerstvolgende workshop begint eind oktober:
Dagdeel 1: zaterdagochtend 25 oktober  (9.30-12.30)
Dagdeel 2: zaterdagochtend 8 november (9.30-12.30)

Groepsgrootte: maximaal 10 mensen
Kosten: € 95,-
Aanmelden kan hier.

Communiceren kun je leren

Lukt het niet om op een daadkrachtige manier met je omgeving te communiceren? Vind je het moeilijk je grenzen aan te geven? Je boodschap komt niet goed aan of wil je assertiever reageren? Leer dan hoe je communicatief slagvaardig en weet een volledige boodschap te geven.

De training omvat 4 avonden van 19.30 – 22.00:
1: donderdagavond 23 oktober
2: donderdagavond 6 november
3: donderdagavond 20 novemeber
4: donderdagavond 4 december

Groepsgrootte: maximaal 10 mensen
Kosten: € 155,-
Aanmelden kan hier.

Maak van 2015 jouw jaar!

Een nieuw jaar leidt vaak tot goede voornemens, maar hoe vaak merken we niet dat het daar slechts bij blijft. Of beginnen we vol goede moed ergens aan maar blijkt als snel dat oude gewoontes niet zo eenvoudig te doorbreken zijn. Krijg zicht op die gewoontes en leer deze te doorbreken. Maak zo van 2015 jouw jaar! Een 1-daagse workshop waarin het realiseren van doelen of wensen centraal staat.

2 mogelijkheden om deel te nemen:
Woensdag 17 december (9.30 – 16.00)
Zaterdag 10 januari (9.30 – 16.00)

Groepsgrootte: maximaal 8 mensen
Kosten: € 95,-
Aanmelden kan hier.

Leiding geven aan je leven

Heb je het idee dat je de regie kwijt bent? Dat je geleefd wordt of dat anderen voor jou de zaken bepalen? Lukt het je niet om te bereiken wat je hebt voorgenomen? Ontdek in een aantal stappen dan hoe je op jouw persoonlijk wijze leiding kan nemen over je eigen leven. Tijdens deze training werk je aan je eigen thema’s, krijg je helderheid in jouw wijze van sturing geven aan situaties en gebeurtenissen. En ontwikkel je een handvat om blijvend leiding te geven aan je leven.

Aanvang training is in januari 2015, 5 avonden van 19.30-22.00
Data volgt spoedig.

Groepsgrootte: maximaal 8 mensen
Kosten: € 195,-
Aanmelden kan hier.